EVENT CATERING I TRONDHEIM - AN OVERVIEW

Event Catering i Trondheim - An Overview

Event Catering i Trondheim - An Overview

Blog Article

Dette gjør det enkelt å finne en meny som passer til ditt arrangement og dine gjesters preferanser.

Trondheim, gå ikke glipp av de deilige spanske smakene! Vår Tapas Catering i Trondheim tilbyr tapas laget med lidenskap og utvalgte råvarer. Nyt en little bit av Spania med hver smakfull smaksbombe. Bestill i dag og opplev den autentiske spanske matgleden! Adresse

Fra de tidligste formene av næringsrik mat til dagens kulinariske mesterverk har gryteretter gjennomgått en spennende evolusjon som speiler samfunnets endringer og matkulturens utvikling.

I tillegg har han vært turneleder i Namsosbandet D.D.E i mange år og er manager og bookingansvarlig for State-rockbandet Also Considerably Gone.  Per Evjen har arrangert og gjennomført in excess of 1500 arrangementer der ca 350 av dem er ute i Europa. Han har knyttet verdifulle relasjoner og erfaringer i mange land.

Koldtbord og tapas er perfekte valg for å imponere gjester og skape en unik matopplevelse under spesielle anledninger.

From tunes festivals featuring key international artists to celebrations of all factors innovative, Trondheim delivers something for everyone.

En av de mest kjente legendene om tapasens opprinnelse går tilbake til kong Alfonso XIII. Ifølge historien ble det påbudt at glass vin skulle dekkes med en skive skinke eller ost for å forhindre at insekter kom i glassene. Dette ga opphav til praksisen med å servere små matretter sammen med drikke.

Mitt eget synspunkt på Vinjes er at de virker som et veldig seriøst firma med høy kompetanse innenfor det faget de holder på. Alle ansatte i Vinjes er veldig trivelige og tar arbeidsoppdragene sine seriøst. En dag med Vinjes er en dag med trivelige folk og et godt arbeidsmiljø.

Uansett om du planlegger en bursdagsfeiring, et jubileum, en bryllupsresepsjon eller en bedriftssammenkomst, kan du stole på at vi leverer fersk og deilig mat til ditt arrangement.

Vi vil utforske ulike oppskrifter og tilberedningsmetoder som vil hjelpe deg med å imponere dine gjester Catering til Event i Trondheim og skape minneverdige smaksopplevelser.

You are employing a browser that isn't supported by Facebook, so we have redirected you to definitely a less complicated Model to give you the most effective expertise.

This was a good condominium to remain at in Trondheim. Right by the world While using the colourful houses and close to the city Middle throughout the river (10 - 15 minutes stroll). Wonderful interaction While using the host who despatched good and easy to adhere to Directions for self check in.

Sett sammen ditt eget koldtbord av rettene below, eller overlat til oss å komponere et festbord som passer anledningen.

Maifestfrokost er en tradisjonell feiring i Norge som markerer nasjonaldagen. Dette er en tid for glede, samhold og gode matopplevelser. Å samles rundt et festdekket bord med familie og venner for å nyte deilige retter har en spesiell betydning på denne dagen.

Report this page